Cursus


Cursus Fohn- en Opsteektechnieken
Tijdens deze 10 weekse cursus leert u in eenvoudige stappen de ins en outs van het fohnen en opsteken van alle soorten haar en kapsels.

De avond is in twee delen verdeeld. Het eerste deel laat u kennis maken met het modisch en eigentijds fohnen, van alle haartypes, zowel kort als half lang en lang haar.

Alle haarstijlen komen aan bod. Het tweede deel van de avond wordt besteed aan de diverse opsteektechnieken die de haarstylist zich eigen heeft gemaakt. Vanuit heel Nederland komen bruiden en familie naar Anton toe als zij de grote dag gaan beleven. Anton zelf leert u de kneepjes van het vak en geeft u aan welke methodes en stijlen bij de diverse haartypes passen. U brengt dit direct in de praktijk op uw modellen en Anton voorziet van adviezen en tips.
De cursus start bij voldoende deelname en vindt gedurende 10 achtereenvolgende weken plaats op maandagavond van 20-22.30u in de salon aan de Doelenstraat in Almelo. Investering is € 1.050,- excl. btw. en inclusief materiaal voor de hele cursus. Dit bedrag wordt in drie maandelijkse termijnen gefactureerd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Anton Dono, tel: 0546-539679.